Sletová jízda

V uplynulých týdnech jsme vystupovali na několika sletech.

Sokolhraní zahájilo 26.5. v Brandýse nad Labem.

Týden poté jsme měli župní slet župy Tyršovy u nás v Pečkách. Vystoupilo na něm téměř 1.000 cvičenců v 10 skladbách. Sobotní zkoušky provázelo deštivé počasí, to nám ale nezabránilo své skladby náležitě nacvičit. V neděli odpoledne předcházel sletovým vystoupením hodinový koncert Kmochova orchestru z Kolína. Poté následovalo slavnostní zahájení se sokolskými prapory a už na plochu nastoupila první skladba – Rocková symfonie. Za ní přišli další: Čarodějky, Mravenci, Leporelo, Čmeláci, Před kamerou, Sokolhraní, Jdi za štěstím, Fitness a na závěr Babí léto. 

Celé odpoledne mělo svižný průběh, diváci, kterých přišlo opravdu hodně, se měli stále na co dívat a snahu všech cvičenců odměňovali mohutným potleskem. 

                       

O týden později odjelo starší žactvo (skladba Fitness) a dvě ženy z Rockové symfonie na slet Libereckého kraje do Turnova.

   

15.6. jsme vypravili dva plné autobusy na slet Středočeského kraje do Votic. Čmeláci, Mravenci, Sokolhraní, Fitness i Babí léto zase předvedli svá vystoupení s velkým nasazením.

Hned den na to pomohl Fitness i na sletu Pardubického kraje v Pardubicích.

 

A teď se už těšíme do Prahy… I tam nás vyrazí více než sto lidí z naší jednoty.